Een therapeutische massage brengt je tot rust

Heb je last van pijn en/of voel je dat er bepaalde blokkades in je lichaam zitten? Mijn therapeutische massage draagt bij aan het verhelpen van deze klachten. De naam van mijn praktijk ‘Minyak’ refereert hier ook aan, want het betekent olie. Voor iedere massage is olie nodig om vastzittende patronen weer soepel te maken. Dit is de reden waarom massage heel goed is in te zetten bij therapeutisch herstel of om de pijnlijke effecten van ziektes, zoals reuma of Parkinson te verminderen. Ben je op zoek naar een massage om lekker te ontspannen? Bekijk dan eens de keuzemogelijkheden voor een welness massage!

Wellness

Therapeutische massageEffecten van een therapeutische massage op lichaam en geest

Een therapeutische massage zorgt ervoor dat jouw lichaam en geest in de ontspannen modus worden gezet. Hierdoor gaat de energie beter stromen en wordt het zelfgenezend vermogen van jou lichaam vergroot. Stress en allerlei fysieke kwaaltjes zoals pijn verminderen vaak of verdwijnen zelfs helemaal. Zo ontstaat er weer een harmonie tussen lichaam en geest en hierdoor heeft een therapeutische massage een algemene helende werking. Verder dragen massages bij aan je innerlijke balans en werken ze door in alle aspecten van je leven. Bovendien zijn massages natuurlijk ook heerlijk ontspannend. Op de hoogte blijven van mijn aanbod als holistisch coach? Volg mij dan op Facebook!

Tarieven

Verschillende soorten massages aangepast op jouw behoeftes

Als natuurgeneeskundig therapeut heb ik mij verschillende massagetechnieken eigen gemaakt. De lichaamsmassages zijn gericht op het herstel van jouw lichaam. Hierbij wordt er gewerkt middels de reflexzones en combineer ik traditionele Oosterse en Westerse technieken tot een unieke, vloeiende massagestijl. Heb je last van rugproblemen? In dat geval is het ook mogelijk om de massage te combineren met een ‘Dorn’ behandeling. Dit is een zachte ruggenwervel- en gewrichtcorrectiemethode om rugproblemen te verminderen. Wil je een afspraak maken voor een massage? Neem direct contact met mij op!

Lees meer

Cupping en medical taping als variant op een massage

Als variant op een therapeutische massage bied ik ook ‘Schröpfen’, oftwel cupping, aan. Hierbij schuif ik een warm glas op een ingevette huid totdat deze vacuüm zuigt. Vervolgens schuif ik deze heen en weer over de reflexzones in je lichaam en over heel het bindweefsel. Zo komt er meer zuurstof in het bindweefsel en de huid, wat bijdraagt aan de vermindering van je klachten. Zijn jouw klachten niet met een therapeutische massage op te lossen? In dat geval kan ik gebruik maken van medical taping. Wil je afkomen van vervelende klachten, van welke aard dan ook? Boek direct een therapeutische massage en laat het zelfgenezend vermogen van je lichaam de rest doen!

Neem contact op