Als holistisch coach help ik je op basis van natuurgerichte principes

Ben je op zoek naar een holistisch coach waarbij je je meteen thuis voelt? Mijn eigen praktijk aan huis heb ik zo ingericht dat je hier direct compleet tot rust komt. In al mijn behandelingen staan de vijf natuurgerichte principes van BATC centraal. Ik ben tevens als natuurgeneeskundig therapeut aangesloten bij deze beroepsvereniging. Hierdoor ben je dus verzekerd van een vakkundige behandeling volgens de laatste kwaliteitseisen. Mijn holistisch benadering wordt extra ondersteund door de integratie van de vijf natuurgerichte principes: energie, prikkeloverdracht, drainage, voeding en psyche. Wil je op de hoogte blijven van updates over mijn praktijk waar ik werk als holistisch coach? Volg mij dan op Facebook!

Wellness

Holistische coach

 

In mijn werkwijze als holistisch coach sta jij als persoon centraal

De vijf natuurgerichte principes komen allemaal terug in mijn werkwijze als holistisch coach. Heb je last van pijn in je rug of heb je een hernia? Of ben je vaak moe en is er geen oorzaak te achterhalen? In beide gevallen zal ik jou als één geheel, als héél mens benaderen. Jouw klacht wordt bij mij niet als een enkelvoudig probleem gezien. Ik ben van mening dat ieder mens andere ervaringen beleeft en en daarom anders behandeld dient te worden. In iedere behandeling richt ik me daarom op wat jij nodig hebt! Verder staat in alle behandelingen het zelfgenezend vermogen van jouw lichaam centraal. Uiteraard is het ook mogelijk om een combinatiebehandeling te boeken voor coaching, een natuurgeneeskundige behandeling of een therapeutische massage. Wil je kennismaken met mijn werkwijze als holistisch coach? Neem gerust contact met mij op door te bellen naar 06-28465480.

Tarieven

Trainingsaanbod op het gebied van spiritualiteit

Heb je interesse om zelf meer te leren over spiritualiteit? Als holistisch coach heb ik een groot trainingsaanbod ontwikkeld voor iedereen die hier meer kennis over wil op doen. Wil je leren werken volgens de filosofie van Reiki? Bekijk dan eens mijn trainingen Reiki 1-2 en Reiki 3-4. Ook bied ik healingsessies aan waarbij je je enkele shamanistische healingsmethoden eigen maakt. Hierbij leer je ceremonies vorm te geven volgens de beginselen van de oorspronkelijke bewoners uit de Verenigde Staten. Verder komt aan bod hoe je je aura kunt reinigen en je chakra’s bij jezelf kunt uitbalanceren. Het toepassen van spirituele kennis in je dagelijks leven en/of in je praktijk is ook onderdeel van de training. Wil je meer leren over spiritualiteit of ben je benieuwd wat ik als holistisch coach voor je kan betekenen? Neem direct contact met mij op door te bellen naar 06-28465480.

Neem contact op