Geschoold tot natuurgeneeskundig therapeut om jou te helpen

Wil je compleet tot rust komen met een fijne massage of heb je last van lichamelijke klachten? Ik ben een natuurgeneeskundig therapeut met verschillende specialisaties, en kan jou op meerdere manieren helpen. Ik vind het belangrijk dat jij je thuis voelt in mijn praktijk, zodat je compleet tot rust kunt komen. Alle behandelingen vinden plaats volgens de vijf natuurgerichte principes, namelijk energie, prikkeloverdracht, drainage, voeding en levenskunst. Op het gebied van natuurgeneeskunde bied ik zes verschillende behandelingen aan. Voor alle behandelingen geldt dat ik je het liefst eerst even spreek, zodat ik kan inschatten of ik je succesvol kan helpen. Meer weten over mijn werkwijze als natuurgeneeskundig therapeut? Neem gerust contact op!

Wellness

Natuurgeneeskundig therapeutKrijg inzicht in je algemene gezondheid met een preventief onderzoek

Wil je weten hoe het staat met je algemene gezondheid? Als natuurgeneeskundig therapeut maak ik hiervoor gebruik van het onderzoek SKB en/of darmflora om antwoord te geven op die vraag. Ook als je geen klachten hebt, is dit onderzoek zeer geschikt om je gezondheid te bewaken en te bevorderen. Ik begin altijd met een uitgebreide anamnese om inzicht te krijgen in huidige klachten en jouw ziektegeschiedenis. Aan de hand van (laboratorium)- onderzoeken komen we tot een voorlopige, natuurgeneeskundige diagnose. Ook is het mogelijk om een bloedonderzoek af te nemen in mijn eigen praktijk. Zo krijg je inzicht in belangrijke waardes die van belang zijn voor jouw gezondheid. Wil je ook weten hoe het staat met jouw gezondheid? Bel naar 06-28465480 om eens kennis te maken.

Tarieven

Als natuurgeneeskundig therapeut help ik je graag met oligotherapie

Ben je op dit moment mentaal of fysiek uit balans, bijvoorbeeld door een ziekte of een vervelende gebeurtenis, die mentaal veel impact heeft? Als natuurgeneeskundig therapeut help ik je graag met oligotherapie. Deze vorm van complementaire therapie biedt de mogelijkheid om de balans in je lichaam op een natuurlijk manier te herstellen. De producten die ik adviseer zijn niet schadelijk in combinatie met reguliere medicatie, maar kunnen wel je tekorten aanvullen. Zo wordt er alleen gebruik gemaakt van planten en andere natuurlijke middelen, wat veel mensen heeft geholpen om weer gezond te worden. Meer weten over de werking van oligotherapie en wat ik als natuurgeneeskundig therapeut kan betekenen? Neem direct contact op!

Lees meer

Ondersteunend voedingsadvies en andere geneeswijzen

Van therapeutische massage tot het geven van ondersteunend voedingsadvies in de rol van holistisch coach; ik help je graag in jouw weg naar een goede gezondheid. Op basis van jouw klachten en wensen bekijken we hoe ik je het beste kan helpen. Als het blijkt dat jouw darmflora niet in orde is, kunnen we bijvoorbeeld overgaan tot darmtherapie. En met de SKB bloedtest verkrijg je inzicht in mogelijke oorzaken van verstoring in je lichaam en opgelopen tekorten. Wil je aan de slag met jouw gezondheid? Neem direct contact op om een kennismakingsgesprek in te plannen!

Neem contact op